header lsn 02

HELP ONS IN ECUADOR IN CORONA TIJD - DONEER

Schoolschriften voor je huiswerk

Helaas gaan de meeste kinderen nog niet naar school. En dat laatste is voor veel kinderen heel lastig: alleen les krijgen vanaf de computer of, als je ouders die niet hebben, videobellen vanaf het telefoontje van je vader of moeder. En als er meer kinderen in dat gezin zijn, moet je maar afwachten wanneer jij aan de beurt bent. En er is nog een ander probleem: de schoolboeken en schriften moeten ouders zelf betalen, maar als je geen werk hebt, is daar geen geld voor.

De stichting is, naast het uitdelen van voedselpakketten in maart 2020,  begonnen met uitdelen van mondkapjes in augustus 2021. En nu wordt gestart met het uitdelen van schoolschriften en pennen. Alle kinderen van de voedselbank’ én die bij dokter Els en dokter Gonzalo zijn geweest, krijgen een pakketje schriften en pennen mee. Schoolboeken kan je nog van elkaar lenen, maar eigen schriften hebben is wel erg fijn! Zoals u kunt zien, dragen alle mensen, oud of jong, in de binnenruimtes een mondkapje. 

En ook een stichting uit Monte Sinaï belde op of er wellicht voor hun kinderen ook wat pakketjes over waren. En natuurlijk!

 

IMG 20211007 WA0016IMG 20211007 WA0020

 

 
 
 
 

Je kunt ons enorm helpen met een eenmalige gift. Dankjewel!

Lees bij ons nieuws de laatste updates vanuit Ecuador (bijgewerkt 17-10-2021)

Stichting La Sonrisa Naranja is de Nederlandse stichting achter een medisch centrum in El Barrio Horizontes del Fortin, een ontwikkelingswijk in Guayaquil, Ecuador.

In Ecuador Help mee De stichting

 

Facebook

© 2021 La Sonrisa Naranja