header lsn 02

HELP ONS IN ECUADOR IN CORONA TIJD - DONEER

Nu in ons rijke land het vaccineren vaart krijgt en we hopelijk binnenkort uitzicht hebben op een dalende curve zouden we bijna denken dat de Corona pandemie voorbij is, maar het tegendeel is waar.

Waar Ecuador vorig jaar bij de eerste golf zo zwaar getroffen was dat je dacht dat het niet erger kon, is nu de tweede golf ingezet en als het vaccineren uitblijft, het leed niet te overzien.

Els en haar team doet er alles aan om mensen te overtuigen te laten vaccineren! Waar in ons land iedereen een oproep krijgt, worden in Ecuador de mensen aangemoedigd zich zelf op te geven via de computer. Maar door slecht of afwezigheid van internet, laag geletterdheid en onkunde is de vaccinatiebereidwilligheid laag. En daar komt nog bij dat het aanbod gering is en het wantrouwen tegen Chinese en Russische vaccinaties groot.

Werk aan de winkel dus! Els heeft één persoon binnen haar team vrij geroosterd voor informatieverstrekking en aanmelding en dat werkt! Al haar patiënten wordt gevraagd naar de vaccinatie en waar nodig ogenblikkelijk aangemeld! En, patiënt of niet, zeg het voort: iedereen die geholpen wil worden, wordt in de kliniek aangemeld!! Ga zo door!

Je kunt ons enorm helpen met een eenmalige gift. Dankjewel!

Lees bij ons nieuws de laatste updates vanuit Ecuador (bijgewerkt 08-05-2021)

Stichting La Sonrisa Naranja is de Nederlandse stichting achter een medisch centrum in El Barrio Horizontes del Fortin, een ontwikkelingswijk in Guayaquil, Ecuador.

In Ecuador Help mee De stichting

 

Facebook

© 2021 La Sonrisa Naranja