header lsn 2022

HELP ONS IN ECUADOR - DONEER

Ontwikkelingen in ons gezondheidscentrum

Voedingscampagne door ESPOLWaar de wereld in brand staat, mensen protesteren en boeren in opstand komen, drugskartels elkaar een kopje kleiner maken en mensen intimideren (zo ook in Guayaquil) proberen Els en Gonzalo het hoofd koel te houden en te doen waar ze goed in zijn: mensen helpen waar nodig.

Onlangs kwam de verdieping boven de kliniek vrij en werd besloten om die te betrekken bij de stichting ter uitbreiding van diensten: volgende week gaan een psycholoog, diëtist, logopedist en fysiotherapeut aan het werk.

Zo komen ze naast de artsen, verloskundige en tandarts te werken. Wat een vergroting van de kwaliteit!

Vorige week werd deze ruimte ook al in gebruik genomen door studenten van de ESPOL. Zij hielden een voedingscampagne: goede voeding voor zwangeren en kinderen voor een zo laag mogelijke prijs. Helaas is ook in die wijk de armoede groot en daarom des te belangrijker om een goede betaalbare maaltijd te kunnen maken. Een bevriende fotograaf Michael Goeteyn was daarbij en maakte deze foto’s.

 

View the embedded image gallery online at:
https://lasonrisanaranja.nl/nl/#sigProId4237959ee7

Je kunt ons enorm helpen met een eenmalige gift. Dankjewel!

Lees bij ons nieuws de laatste updates vanuit Ecuador (bijgewerkt 10-07-2022)

Stichting La Sonrisa Naranja is de Nederlandse stichting achter een medisch centrum in El Barrio Horizontes del Fortin, een ontwikkelingswijk in Guayaquil, Ecuador.

In Ecuador Help mee De stichting

 

© 2022 La Sonrisa Naranja