header lsn 2022

Je kunt een gift overmaken aan IBAN NL53 TRIO 0784 8377 24 t.n.v. Stichting La Sonrisa Naranja te Rotterdam. Als je gericht wilt bijdragen aan een van de activiteiten of acties, kun je dit vermelden.

 

Een groot deel van de donaties die we ontvangen, gaat naar het salaris van het personeel in het medisch centrum. Daarnaast hebben we jaarlijks verschillende activiteiten en projecten om het leven van de mensen in onze wijk een stukje mooier te maken. We organiseren bijvoorbeeld een summer school voor de kinderen, vaccinatie campagnes en investeren in drugspreventie. Voor deze projecten zijn we grotendeels afhankelijk van gerichte giften. Wil jij ook eenmalig een bijdrage leveren aan ons werk in Ecuador?

Je kunt een gift overmaken aan IBAN NL53 TRIO 0784 8377 24 t.n.v. Stichting La Sonrisa Naranja te Rotterdam. Als je gericht wilt bijdragen aan een van de activiteiten op onze facebook, kun je dit vermelden.

Wat we kunnen doen met jouw bijdrage? Wat dacht je van:

Vaccinatie 2,50$ per kind
Ontwormen 5,00$ per kind
Weekend naar het strand 30$ per jongere
Vakantiecursus (knutselen) 25$ per kind
Kerstfeest 6,00$ per kind

Indien je gift meer dan 1 procent van je belastbaar inkomen bedraagt, heb je recht op een aftrekpost bij de belastingaangifte. Een dagafschrift van je bank of een kwitantie is in dat geval voldoende bewijs. Voor meer informatie verwijzen we je naar de website van de belastingdienst.

Selecteer de taal

© 2024 La Sonrisa Naranja