header lsn 02

HELP ONS IN ECUADOR IN CORONA TIJD - DONEER

Zoals jullie waarschijnlijk op het nieuws hebben gezien, is het zorgstelsel in Guayaquil compleet in elkaar gestort. Er is onvoldoende capaciteit in de ziekenhuizen om mensen met het Corona virus te helpen. Ook bij onze stichting is het druk. Helaas krijgen we ook steeds meer patiënten die vooral last hebben van honger (en dan dus in de rij staan tussen Corona patiënten...). Weinig eten betekent een verzwakt immuunsysteem. Daarom zijn we naast onze medische dienstverlening gestarten met het verstrekken van voedingsmiddelen aan de armste gezinnen in de wijk. De mensen die nu nul inkomsten hebben en soms van slechts één soepje per dag moeten leven. We werken samen met de Voedselbank en krijgen giften van eten, andere levensbehoeften en transport van allerlei kanten

Je kunt ons enorm helpen met een eenmalige gift. Dankjewel!

Lees bij ons nieuws de laatste updates vanuit Ecuador (bijgewerkt 25-05-2020)

 

Een groot deel van de donaties die we ontvangen, gaat naar het salaris van het personeel in het medisch centrum. Daarnaast hebben we jaarlijks verschillende activiteiten en projecten om het leven van de mensen in onze wijk een stukje mooier te maken. We organiseren bijvoorbeeld een summer school voor de kinderen, vaccinatie campagnes en investeren in drugspreventie. Voor deze projecten zijn we grotendeels afhankelijk van gerichte giften. Wil jij ook eenmalig een bijdrage leveren aan ons werk in Ecuador?

Je kunt een gift overmaken aan IBAN NL53 TRIO 0784 8377 24 t.n.v. Stichting La Sonrisa Naranja te Rotterdam. Als je gericht wilt bijdragen aan een van de activiteiten op onze facebook, kun je dit vermelden.

Wat we kunnen doen met jouw bijdrage? Wat dacht je van:

Vaccinatie 2,50$ per kind
Ontwormen 5,00$ per kind
Weekend naar het strand 30$ per jongere
Vakantiecursus (knutselen) 25$ per kind
Kerstfeest 6,00$ per kind

Indien je gift meer dan 1 procent van je belastbaar inkomen bedraagt, heb je recht op een aftrekpost bij de belastingaangifte. Een dagafschrift van je bank of een kwitantie is in dat geval voldoende bewijs. Voor meer informatie verwijzen we je naar de website van de belastingdienst.

 
 
 
 
© 2020 La Sonrisa Naranja