header lsn 2022

De kinderen in Guayaquil zijn al een jaar niet naar school geweest en alle lessen zijn online! En de regentijd en dus de schoolvakantie is weer aangebroken tot half mei. Waar voorheen de deuren van de zomerschool bij de stichting na Pasen weer open zouden gaan voor de kinderen van de wijk, moest nu nagedacht worden over hoe dan wel, want ook hier woedt Corona nog steeds.

youtubeEn er is een prachtig programma opgezet!

Vanaf 5 april zendt de stichting elke dag een uur lang via You Tube een programma uit :

  • Knutselen - miss Lady
  • Dansen - miss Joan
  • Spaans - miss Julie
  • Engels - miss Floor

Studenten van Espol pakten deze opdracht van de stichting met plezier aan, want dit telde niet alleen voor hun stageopdracht en leverde punten op, maar je stageopdracht linken aan een stichting wordt zeer gewaardeerd.

Ze zorgden voor instructies vóór de opnames van de leerkrachten en zorgen nu ook dat het op een mooie manier wordt uitgezonden. Het wordt een open YouTube kanaal dat iedereen, dus ook in Nederland, kan volgen. https://www.youtube.com/channel/UCHdCMpO2p2gTxieNEEuEIRQ/videos

De lessen zijn in het Spaans, maar neem gerust een kijkje waar uw donatiegeld voor gebruikt wordt, want natuurlijk krijgen deze leerkrachten een vergoeding voor hun noeste arbeid!

Selecteer de taal

© 2024 La Sonrisa Naranja