header lsn 2022

coronavirus data explorerEens te meer lijkt het bewijs geleverd dat geld en macht het verschil maakt, ook in coronatijd.

De verkiezingen in Ecuador zijn voorbij, de leider is gekozen en het leven neemt weer zijn loop, maar in dit geval maakt het zeker verschil. Stonden de afgelopen maanden in het teken van deze verkiezingen en stond het land stil: geen vaccins, geen strategieën en geen doorslaggevende maatregelen. Nu het volk gesproken heeft, kan de leider doen waar hij voor gekozen is = leiding geven en dat doet hij.

Er is geld geleend en gegeven door de IMF en zodoende vaccins ingekocht. Codax heeft ook toegezegd en geleverd. De prikstraten zijn dezelfde als de verkiezingslocaties: iedereen staat al om die reden geregistreerd, dus kan er geprikt worden. En de vaccinatiebereidheid is enorm toegenomen! Els en Gonzalo zien de corona patiënten afnemen. Natuurlijk is voorzichtigheid geboden en mondkapjes verplicht. Om die reden kondigen we binnenkort een mondkapjes-actie aan! En natuurlijk is het land nog steeds failliet, de werkeloosheid enorm en zijn de voedselpakketten elke week nog steeds grote noodzaak, maar wie weet…. gloort er hoop aan de horizon, ook voor Ecuador!

Selecteer de taal

© 2023 La Sonrisa Naranja