header lsn 2022

kipAl vallen de mussen van de warmte van het dak, ook in Ecuador is het binnenkort Kerstmis. Overal hoor je Let it snow uit de luidsprekers en staan de opblaasneeuwpoppen te smelten in de tuinen.
Hoewel het aantal Covid gevallen in Ecuador redelijk onder controle is, is de impact van de lockdowns nog dagelijks merkbaar. Veel mensen die vorig jaar hun werk zijn verloren en moeten nog steeds van het minimale rondkomen. We ondersteunen daarom nog altijd 150 gezinnen met voedselpakketten.
Voor de Kerst worden zij verrast met een extraatje. Naast het reguliere pakket, ontvangt ieder gezin een kip, een kerstbrood en een klein kadootje voor de kinderen (een schrift met potloden). Een fijne opsteker voor de feestdagen!
 
De kippen regelen was nog wel een ding. Jan Carlos wordt er opuit gestuurd om te informeren naar de levering van 150 kippen en komt terug met de vraag: dood of levend? Huh?? Wilt u de kippen dood of levend? We zien het al voor ons: 150 kippen op het veldje bij de stichting en iedereen er achteraan voor de mooiste en de dikste!
Dus we hebben toch de verpakte versie maar gekozen.
 
 

Selecteer de taal

© 2023 La Sonrisa Naranja