header lsn 2022

bezoekZo’n 10 jaar geleden reed er een sjieke auto de wijk Horizontes in en stopte voor de kliniek. Dat was toen nog best een belevenis, want de wegen waren niet geasfalteerd en de wijk stond zeker niet goed bekend qua veiligheid.

De chauffeur opende de autodeur en er stapte een oude man uit. Deze meldde zich aan de balie en wachtte keurig op zijn beurt. Toen hij bij Els aansloot, vertelde hij dat hij van hen gehoord had, de website had bezocht en nu toch wel eens met eigen ogen wilde zien of het waar was wat hij had gelezen en gehoord.

Zijn naam is Gosseling de Vries, 84 jaar, Nederlander van geboorte en al vele jaren woonachtig en werkzaam in Ecuador, Guayaquil. Het gesprek werd dan ook in het Nederlands gevoerd! Hij had goede verhalen gehoord over deze dokters, dus had hij zijn chauffeur opdracht gegeven om eens langs te gaan. En vanaf dat moment ondersteunt hij de kliniek met een maandelijkse donatie.

Het was een fijn gesprek en een bijzondere ontmoeting, die tot op de dag van vandaag is uitgelopen op een wederzijdse vriendschap. Hij komt niet meer langs, maar Els wel bij hem. Voor een praatje, een hapje en een drankje, altijd een luisterend oor en goede adviezen over en weer.

Selecteer de taal

© 2023 La Sonrisa Naranja