header lsn 2022

Van Els ontvingen we de volgende e-mail:

 

 Ik heb net met iemand gesproken via chat die in cabo de san francisco is geweest rn daar heeft gewoond. Het is een klein dorp van enkele honderden inwoners. Er zijn gewonden,waarbij het lijkt uit de verhalen dat de wonden aan het ontsteken zijn. Er is geen water en geen eten. Ook zitten ze al sinds zaterdag zonder electriciteit. Er zijn elk uur 10 naschokken en daardoor blijft de schrik er goed inzitten. Ze voelen zich in de steek gelaten, er is wel hulp voor de grote steden maar niet voor ons en wij hebben het ook nodig. Uit logistiek oogpunt goed te begrijpen, maar voor hen heel erg. 

Meer informatie kan ik je nu niet geven. Er is namelijk geen communicatie mogelijk met mensen in het dorp aangezien er geen signaal van telefoon is en er geen electriciteit is.

 

Cabo de Sanfrancisco ligt bij Muisne dat als epicenter van de beving is aangegeven. Het ligt in het gebied van Esmeraldes waar Gonzalo geboren en opgegroeid is. Het is ook het gebied waar Els als vrijwilliger gewerkt heeft en waar Els en Gonzalo elkaar ontmoet hebben.

 

 La Sonrisa Naranja als kleine organisatie wil het kleine dorpje Cabo de Sanfrancisco helpen en om te beginnen proberen we € 5.000,- bij elkaar te krijgen.

De stichting heeft een bedrag van € 1.000,- ter beschikking gesteld om het mogelijk te maken, als het dorp te bereiken is, dat deze week een vrachtwagentje met water en voedsel naar Cabo de Sanfrancisco gaat.

Als u mee wilt doen stort dan uw gift op: NL53 TRIO 0784 8377 24 we rekenen op u!

 

 

#

Selecteer de taal

© 2024 La Sonrisa Naranja